Може да платите минимум 50% капаро или цялата сума на Вашата резервация чрез ePay след попълване на следната форма:

Име и фамилия:
Телефон:
Email:
Кратко описание - период на престой, брой нощувки, брой възрастни/деца (Напр. от 16.07.2015 до 22.07.2015, 7 нощувки в двойна стая, 2-ма възрастни):
Капаро - минимум 50% от общата стойност на Вашата резервация:

Прочетох и съм съгласен с Общите условия

Общи условия за интернет резервации на сайта на Бунгала „CASA MIA“

 

РЕЗЕРВАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

 

Настоящите условия за интернет резервации задължават „Бунгала „CASA MIA“ да осигури заявената и платена от клиента резервация според предоставените от клиента чрез резервационния формуляр данни за: име на клиента, тип настаняване, период, брой нощувки, брой хора, цена за нощувка.

Полето „Забележки“ в резервационния формуляр няма задължителен характер за „Бунгала „CASA MIA“ и всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле ще бъдат удовлетворени само при възможност.

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ

 

Цените в интернет страницата на Бунгала „CASA MIA“ са брутни с включено 9% ДДС, курортна такса се заплащат на място. Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя хора и от актуалната ценова оферта за съответното място за настанявяне.

“ Бунгала „CASA MIA“ запазват правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

При извършване на online резервации е необходимо да се заплати общата сума , показана в края на процеса на резервирането. Плащането трябва да се осъществи по посочените по-долу начини , като предварително се уточнят свободни места по телефон или чрeз електронната поща.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

 

В случай на анулиране, неизползване на целия период или промяна на вече платена online резервация от страна на клиента, “ Бунгала „CASA MIA“ възстановява при поискване заплатената сума, като начислява неустойка в зависимост от датите за престой на резервацията:

Период: 15.06.2016 г. – 31.08.2016 г.(включително) – Анулации без неустойка се правят до 14 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за съответното място за настаняване.

Период: до 01.09.2016 г.(включително) и от 30.09.2016 г.(включително) – Анулации без неустойка се правят до 7 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за съответния хотел.

В случай на неявяване на госта в хотела и неизползване на резервацията той дължи като неустойка сумата за 2 нощувки за цялата стая . Останалата сума може да бъде възстановена.

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента.

В случаи на форсмажорни обстоятелства налагащи отмяна или промяна на резервацията е необходимо да се предоставят съответните документи и доказателстава. Тогава възстановяването на заплатените суми се договаря.

При възстановяване на заплатени с кредитна или дебитна карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, ще бъде направено от нас чрез транзакция по картата, с която е извършено плащането.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

 

Разплащането може да се осъществи по 2 начина:

1. Чрез системите за електронни разплащания на EPAY.BG и PAYPAL.COM,като платецът незабавно следва да уведоми по телефон или електронна поща за извършеното плащане,с цел да не се получи дублиране на резервации.

При тези плащания сумата се получава от обслужващия сайт и след успешно заплащане, той гарантита Вашата резервация. Бунгала „CASA MIA“ не получава никакви данни за вашите кредитни или дебитни карти.

2.Чрез банков трансфер

Плащането на цялата сума или мин. 50 % трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е необходимо да се изпрати копие от платежното нареждане или вносната бележка на bungala.casamia@gmail.com, като задължително се впише период , имена и място за настаняване в основанието за плащане.

При електронно банкиране е необходимо да изпратете детайлите на плащането на e-mail: bungala.casamia@gmail.com

ВАЖНО!

Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок тя ще бъде анулирана. При плащане по банков път и не изпратено копие от документа за плащането, резервация ще бъде отказана .

В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече интернет резервация, моля уведомете ни на e-mail: bungala.casamia@gmail.com или на телефон: +359 885971360. При неспазване на това условие, Бунгала „CASA MIA“ е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации!

При резервации с начална дата следващия ден е препоръчително да се избере плащане с дебитна/кредитна карта или вноска в брой по нашата сметка, тъй като това ускорява процеса на обработка на резервацията.

Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с интернет резервации до e-mail bungala.casamia@gmail.com

или позвънете на телефон: +359 885971349, +359 885971360

Бунгала „CASA MIA“ поема отговорността за опазване неприкосновеността на личните данни в случаите, в които потребителите предоставят лична информация в сайта или когато използвате нашите онлайн услуги. Повече информация може да намерите тук .

За да продължите с резервацията е необходимо да декларирате, че сте запознат и съгласен с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИНТЕРНЕТ РЕЗЕРВАЦИИ НА Бунгала „CASA MIA“

Информация за търговеца :

Фирма „Атлиман клуб „ЕООД

Адрес :гр.София ,бул.България , 49 а

тел. : +359 885971349, +359 885971360

Можете да платите минимум 50% капаро или цялата сума на Вашата резервация по банков път:

За плащане по банков път:
Уникредит Булбанк АД
SWIFT/BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG97UNCR70001520565474
АТЛИМАН КЛУБ ЕООД

 

** Всеки летовник заплаща курортна такса на място в размер на 0,50лв.